Celovška c. 25, SI-1000 Ljubljana info@rafting-zveza.si 041/757-257

Rafting zveza Slovenije

5.tradicionalna čistilna akcija »BŠC 2013«

Pozdravljeni ljubitelji čistih rek!

Letos v Šport centru Bovec organiziramo že 5. tradicionalno pomladansko čistilno akcijo »Šport center Bovec 2013« na reki Soči in Koritnici.
Ponovno smo združili moči, tako da bo akcija potekala v sodelovanju z Ribiško družino Tolmin in Turističnim društvom Bovec.

VABIMO

vse kajakaše, raftarje, športne agencije, klube, društva in vse, ki vam je mar, da se nam pridružite v soboto, 23. marca ob 10.00 uri na letališču Bovec.

Od tu se bomo razporedili po vodotokih in s skupnimi močmi očistili nesnago z rečnih bregov in struge.
Akcija se bo zaključila okrog 14.00 pred Gasilskim domom v Bovcu, kjer nam bodo člani Društva Od ovce so izdelka postregli s toplo malico.

Prosimo vas tudi, v kolikor se želite akcije udeležiti, da se nam zaradi lažje organizacije (vrečke, logistika, malice…) najavite na:

info@bovec-sc.si

Zraven prosimo pripišite, s kakšnim plovilom oziroma opremo bi se čistilne akcije udeležili in koliko lahko prispevate strokovnega kadra (to predvsem velja za športne agencije in klube).

Vabimo vas tudi na Informacijsko srečanje ponudnikov in vodnikov na Soči pred sezono 2013
22. 3. 2013: 17.00 – 19.00, Stergulčeva hiša

Sodelujejo: GIZ raftarjev dolina Soče in Medobčinska uprava občin Bovec, Kobarid, Tolmin in Kanal ob Soči, Ribiška družina Tolmin, Posoški razvojni center

Torej, se vidimo!
Filip Hrovat

Akcijo podpirajo: Občina Bovec, Letni vrt, GIZ Raftarjev dolina Soče

Leave a Comment